Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €
Denna foderserie är ett av nordiska marknadens bästa högenergifoder!

För dig som söker ett mycket högklassigt högenergifoder är det High-Energy som du skall titta närmare på. Här hittar du tre foder som alla håller en klass för sig.

High-Energy Competition är lillasystern i High-Energy familjen med 30% proteiner och 20% fett vilket passar behovet för aktiva hundar av alla raser, det är även ett utmärkt vardagsfoder för hundar av större raser. High-Energy Professional är vår bästsäljare i serien. Ett foder som både energi- och näringsmässigt täcker de behov och krav som man kan ställa på ett energifoder. Används även av många som har problem med kräsna hundar och de som behöver få upp hullet på sin hund. Vårt ess i leken är High-Energy Extreme, det enda svensktillverkade foder som finns i sitt slag. Med hela 30% fett, 90% animaliska proteiner och extra tillsatta vitaminer och mineraler, täcker det alla behov som man kan tänkas ha av ett energifoder.

High-Energy Super Premium Dogfood är vetefria och mycket köttrika foder, tillverkade av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smaklighet och smältbarhet, som ger din hund en energi som kommer lysa inifrån!